Samota iI

Samota iI

Anotace: :)

Samota je sužující,
všechny nervy drancující,
létá stále kolem nás,
kdo to bude, kdo jen z vás?

Koho potká v jeho srdci,
kdo se bude trápit přeci?
Kdo bude ten šťastlivec,
osamělý kostlivec?

Bude snít a umírat,
vždy jen sám již zkomírat,
Jeho žal a myšlení,
již však nikdo nezmění.

Samota je sužující,
všechny nervy drancující,
létá stále kolem nás,
koho potká koho z vás?

Potká mě a nebo tebe,
ta představa vždy strašně zebe.
Myšlenka na prokletí,
trápí nás již staletí.

Ale my se nedáme,
my se nikdy nevzdáme.
Stoupneme si proti ní a
nebudem samotní.

Samota je sužující,
všechny nervy drancující,
létá stále kolem nás,
nepotká ji snad nikdo z vás.

A když silní zůstaneme,
naše srdce rozevřeme,
samota jak příšera,
uteče zas do šera.

Ale vzpomeň každý den
samota není jen sen,
když smutek tebe zavalí tě,
samota již provází tě.
Autor AH, 16.12.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čau...tenhle rým je super:
Myšlenka na prokletí,
trápí nás již staletí.

Měj se krásně...a nebuď sama (= AhoY

16.12.2005 17:28:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí