El..

El..

Anotace: .. Dorado

Je Ti to jasné, co já pořád hledám
nahý, jen s křídly?
nestojím, nelehám a neusedám
ke stolu s židlí
těch tady není, ať, nač by mi byly
i všechna lože
na pevnou zem jenom vzpomínky zbyly
všechno tu klouže

zde, mimo vesmíru kluzká na dotek
kvázimaterie
naskrz mnou proniká, chceš-li pár fotek
v liquid zlatě je
obličej můj, oči s rtuťnatým třpytem
to vše pro Tebe
v tomhletom provedení jednolitém
celou Tě vstřebe

má láska rozlitá, jak v El Doradu
v tekutém stavu
kapalné skupenství jsem.. kupříkladu
plav.. já už plavu
Autor Petbab, 30.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, ilona, Holis, Black Swan, Kett, Ell19, stmivani.na.lepsi.casy, toužím.jít.dál, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nápaditá hezká básnička...

30.03.2010 16:52:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí