Daleko

Daleko

Anotace: Báseň napsaná z beznaděje, lásky a vzdálenosti

Říká se,
že svět je tak malý,
že blízko všude jest,
ale když zmenší se,
jen na tu nejzářivější z hvězd,
na tu, se kterou by bylo všecko velký,
svět protáhne se,
snad až na konec galaxií a jejich cest,
kde řeky nejsou mělký,
srdce křehký nést,
že i po doražení do cíle,
se tvý z lásky promile,
ztratí mezi dalších tisíc hvězd
tvý nohy začnou se zas plést,
snad vydrží mi někdy,
a já až k ní budu moct se nechat vést
Autor Sapphire, 30.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, ta.cupka, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí