Andělský bluES

Andělský bluES

Anotace: takové jakože jenom na uvolnění

S poztrácenými anděly
hraju si na lásku
nedokážu být veselý -
srdce mi drží na vlásku.

Na kousku tepny zkornatělé
dlouhým a prostým sněním,
že jsem jen anděl v chudém těle,
že se snad jednou změním.

Najdu zas křídla a odletím
daleko od těch špatnejch míst,
najdu si místo: Osvětim.
Radši ne... Tak Los Angeles.

Svobodně bez pout závazků
budu si jen tak tiše plout
a vzpomínat budu na lásku...

... že jsem ji nechal utonout.

S poztrácenými anděly,
už nechci si hrát na lásku.
Už dokážu být veselý,
už mám svou hnědovlásku.

Autor Ell19, 30.03.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí