Drahý Pane

Drahý Pane

Anotace: jak to dopadá když někomu vyhojíte rány..

Milovala jsem tvé vlasy,
Rety stokrát zulíbané,
Byly hřebem tvojí krásy,
Prosím věř mi, drahý Pane!!!

Na vlnách tvých dlouhých vlasů,
Ruka tvá se loďkou stane,
Odpluji do říše času,
Prosím věř mi, drahý Pane!!!

V říši času není spěch,
Rozluky zde nenastane,
Dokud bude v lese mech,
Prosím věř mi, drahý Pane!!!

Ruka Tvá se náhle zvedla,
Tonu v dávné tvojí ráně,
Nikdy bych tě nepodvedla,
Prosím věř mi, drahý Pane!!!

Potřebuji podat ruku,
Tvé se mi však nedostane,
Tonu.. slyším mnoho zvuků,
Prosím věř mi, drahý Pane!!!

Nepodal´s mi svoji dlaň,
Bolest.. duše nepovstane,
Chceš to tak? Tu se tak staň,
Prosím věř mi, drahý Pane!!!

Odešel´s za jinou krásou,
Slza těžká k zemi kane,
Nebudeš již mojí spásou,
Nevěřím Ti, drahý Pane!!!
Autor Gorgotha, 30.03.2010
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: honnnzik, ta.cupka, labuť, Mraveneček, Demedalex, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ZNÍ TO JAKO PÍSŇOVÝ TEXT... CHCI SE JEN ZEPTAT: JEDNÁ SE O VZTAH K BOHU ČI K ČLOVĚKU?

11.12.2017 17:27:13 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí