jak jsi

jak jsi

Anotace: ... dnes ...

.
jak jsi dnes krásná
medovým hlasem
rozmarně plástvíš
své a své...

pro rytíře
tmavé hlásky
vynecháváš
des Grieux
už neuslyší
jako včera
odpovědi
na otázky
ani dnes

a ty znova
jdeš dobývat
své trofeje

přenádherná
v proklaté herně
uzavřená

nakrásně

ve svém
medu
stojíš
prázdná
.
Autor a_tao, 30.03.2010
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: isisleo, TetaKazi, Mbonita, labuť, Mraveneček, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí