Miluješ to

Miluješ to

Anotace: Jednoduchá, perverzní báseň symbolizující tělesný kontakt.

Sbírka: Miluješ to

Stinné stránky sněhově bíle deky,
ač ledová na pohled, při doteku hoří,
nahé propletence, od kotníků do Mekky,
brázdit a topit se v tvém hlubokém moři.
Tvrdé stěny nedozrálého ovoce,
oroseno chtíčem;
není kyselé,
za zvuku otevírajícího poklopce.
Dvě škvírky místo jezera očí;
s hladinou kříšťálově mokrou,
rychlé švihy hračkou kočích,
romance mrtvého medvěda pod krou.
Ústa proměňena v trumpetu vzdechů,
"Proč se tak chvěješ?", lapáš po dechu.
Autor Yan, 02.04.2010
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí