Nárt

Nárt

Anotace: Nárt

Studený prostředek dvou peřin,
pak palec přejíždí po nártu,
vařící polštář vycpaný peřím,
zavřené oči, ret na rtu.
Bezbolestné zarývaní nehtů pod kůži,
když drahý parfém podlehne vůni potu,
země se zachvěje, dužina fíku se zúží,
držíš se a zpíváš známou, hořkoskladkou notu.
Nevíš kam položit svou hlavu plnou splněných představ,
noha přes nohu,
ruka v ruce,
jsi nervózní z té včerejší věty: "Zítra se stav".
Roztomilé výčitky z pocitu děvky,
přesto už skládáš další nápěvky.
Autor Yan, 02.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí