Vášnivý sen

Vášnivý sen

Anotace: Inspiroval mě sen, který se mi jedné noci bláznivé zdál.

Dnes jsem měla krásný sen,
bylo to úchvatné,
strávila jsem zajímavý den,
ve snové síti vábné.
Toužila jsem po muži,
silně a zarytě,
soužil mou duši,
tak ničemně a hbitě.
Zvířecí pud mě k němu táhl,
však bránilo se srdce mé,
které do jiného jest zamilované.
Sex a láska je to nejhezčí spojení,
jedno bez druhého však krátké opojení...
A tak můj sen skončil svatě.
Autor Taya, 03.04.2010
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Koza, Javavia, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí