Mlčím, když miluji

Mlčím, když miluji

Anotace: Dávný červen se mihl před očima

Líbal jsem
ret tvůj
ve svém rtu
mlčky
a neřekl ti:
"Mám tě rád"!
v bázlivosti
před frází
která již tolikrát
byla
na světě vyslovena
a málo kdy zněla
upřímně
a proto jsem tě
miloval mlčky
beze slov
když slyšet bylo
mlčivé ticho
s hebkými kroky
probuzené kočičky.

Slova jsou mnohdy
zbytečná
vždyť pouhý polibek
který není
nikdy pouhý
napoví více
než rty
plné krásných slov.
Autor Jan Urban, 05.11.2004
Přečteno 1091x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí