Schová sa..

Schová sa..

Anotace: .. do ruží lupeňov

Schová sa do ruží lupeňov nežných
tam bude plakať
z dôvodov navýsosť hlúpych a smiešnych
- čo dalo sa čakať?

od tvora, ktorý sem na Zem z hviezd spadol
(si nevymýšľa)
posiaty krátermi odhora nadol
by sa mu zišla

záplata na srdce prederavené
skrz-naskrz šípom
a ani náhodou jeho trápenie
ľudským dôvtipom

nemožno vysvetliť, s tajomstvom opäť
do hviezd sa vráti
keď o polnoci zas bude smieť vzopäť
krídel pár..
.. čas sa kráti
Autor Petbab, 09.04.2010
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ta.cupka, Psavec, sophia92, CULIKATÁ, labuť, Koza, Agniezka, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí