Prokačenka

Prokačenka

Anotace: sliby se slibují a dívky si libují...

když dva se potkají
tělem i duší
své ozvěny hledají
než do sebe se vhrouží
pak náhle jako blesk
větší než velký třesk
zacítím ... áno moje milá
toužím...
to áno moje milá
to láska květin
dva naše světy
v jediný nádherný propojila
nesmírný vesmír
teď do tvého letím...

ag©jordan
Autor poetor, 06.11.2004
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí