Hrad z písku

Hrad z písku

Anotace: ...........

Zhasni už světlo
a lehni si ke mně,
já chci už vnímat tvé doteky jemné
a cítit, jak z tebe sálá tvé teplo.

Sfoukni už svíčku
a vzpomeň si na sny,
noc je dnes krásná a tvůj dech tak jasný,
dnes budem stavět hrad z písku.

Stydlivá kněžka,
co střeží si komnatu,
nemáš to snadné, dnes dostat mě z pod šatů,
ta chvíle je krásná a přece tak těžká...

Nechej už řečí,
radši mě chytni
za ruku, pomalu, očima svlíkni,
a naše touha už bude jen větší.
Autor Grace, 06.11.2004
Přečteno 862x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí