Přání

Přání

Anotace: ...

Není nutné být první v řadě těch,
kteří přišli Ti dnes v textu přát,
důležité je mít Tě v srdci
a říci „Oli! Mám Tě rád!”

A tak Ti k tvým devatenáctým narozeninám
zasílám tuhle básničku,
skládal sem jí dlouho i když sloh
nemám stále v malíčku.

Přeji Ti teď mnoho štěstí a
taky nepostradatelnou lásku,
hlavně pozor na neřesti ať nezpůsobí
žádnou vrásku.

Ať splní se Ti to,
co nejvíce si sama přeješ a
slzu nikdy neuroníš,
ať stále se jen směješ.
Autor Pučik, 16.04.2010
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také přání přidávám
do okna zamávám
ať láska přijde v ústrety
skládá srdci sonety
zdraví plný pytel
žádný smutek,svízel
spokojenost žití
ať hvězdy na cestu svítí
pohodu a klid
toť vše,co je třeba mít:)

16.04.2010 16:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí