V Tvé přítomnosti lásko

V Tvé přítomnosti lásko

Anotace: ...

Být v Tvé přítomnosti,
je největší dar,jaký jsem kdy dostala.
Cítit vedle sebe Tvůj mátový dech,
je lepší než očisťující mandala.

Tvůj dotyk..tak jemný,tak tvrdý
-svaly stažené..
jenže nic takového nikdy nepoznám,
chce to pouze mé tělo..snu chtivé.

Kéž bys také tak hladověl po polibcích,
jako já hladovím,
dnem i nocím držím tu ukrutnou dietu,
která mě postupně zabíjí.
Autor Detektor, 24.04.2010
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To s tou dietou, to se povedlo:) S.

26.04.2010 08:46:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí