Highline..

Highline..

Anotace: .. (inšpirované sobotňajšou prezentáciou s Deanom Potterom na festivale Hory a mesto)

Chodidlami lano z nylonu
napneš a rukami hmatáš vzduch
slackliner nielen od výkonu
závislý je viac, než dobrodruh

úplet snov z vlákien a zemskú tiaž
vníma tam, kde telo dušou je
- kým dôjdeš do cieľa, nerozviaž
jednotu oboch v piat úpone

uprostred lana nad hlbinou
nájdeš sám seba a pochopíš
kým v očiach máš červeň rubínov
a zhora povetrie ako plyš
myseľ ti obteká závanmi
z oblakov, ktoré máš nad hlavou

- - -

ach, ako vo sne sa zdáva mi
balans nad jej srdca sálavou
horúčavou - cit utajený
prepáli spoj, neodvratný pád
skutočný, nie vybájený

je.. z lana padá.. tak má Ťa rád
Autor Petbab, 26.04.2010
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, Psavec, Simísek, Mbonita, Skalsky Pavel, labuť, enigman, Žqáry, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí