Potkat Hema

Potkat Hema

Anotace: .

chtěl jsem chodit na dostihy
a potkat tam Bukowskýho
chtěl jsem odjet do Španělska
a narazit tam na Hema

... a pokecat s těma pardálama

a bejt, při troše štěstí, jako voni

ale když o tom přemejšlím,
tak bych čím dál víc chtěl,
potkat sám sebe
Autor Tecka 2, 28.04.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: mexx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí