a máj

a máj

Anotace: ... už nejdu ...

.
přicházívám
touhle dobou
za představením
pradávných vil
a čarodějnic
nad pasekou
tančívaly
jen bosy

ze vstupenky
na bílé kůře
v srdci břízky
buď a nebuď
zbrusu staré
zbylo zbude
já a ty

a dál už nejdu
už nikam nechci
vždyť zase objímám
mé královně majálesu
s večerem roztančené
jdou chladem do noci
rozdvojenou touhou
máš boky chvějící
vyháníš znova
mé prsty
do spánků
a zpátky
mnou tě
do očí
netoulej se
a čaruj dál
kahánku
mou
milou
do rosy
se závoji
z pavučin
.
Autor a_tao, 01.05.2010
Přečteno 348x
Tipy 15
Poslední tipující: Churry, ilona, Mbonita, labuť, Psavec, hašlerka, Lota, CULIKATÁ, Házté, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádherná závrať májová...

02.05.2010 08:04:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí