cesta...

cesta...

Anotace: ...

Kudy vede cesta s tebou?
už nevím, ztratila jsem směr
včera ještě u tebe jsem byla
a dnes mi zbyl jen sen
To včera ruku mou
jsi ukryl v své
a oči zářily ti
jak nejžhavější slunce
jak dva blázni
kráčeli jsme, dech nám bral
náš krásný den
a zapadalo slunce růžovým oparem
ty něžné kulisy měnily se v noc
a květy hvězd rozesmávali oblohu
jiskřily v našich očích
a my se smáli spolu
a pak usnula jsem
a když ráno vzbudila mě mlha
rozplynul ses jako sen
ale já v ústech cítila tvůj polibek
a tvůj hladký pohled stále nemizel
a ještě dnes zůstává
jako cesta jejíž směr
stále nepoznávám




.
Autor Andee, 06.05.2010
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, malá slečna, Mraveneček, Vanilková Ninja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jj,láska bývá většinou na dlouhou trať

06.05.2010 11:21:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí