Třiadvacetiletý deveťák

Třiadvacetiletý deveťák

Anotace: Yesterday all my troubles seemed so far away

Odešla.
déšť klepe na azbestovou střechu v autoparku
rozerván na kusy...
mezi vétřieskami vdechuje cigaretu
lesk v očích a zaťaté zuby
jemný pohyb a záblesk
odhazuje k jejím nohám svůj život
jako kus hadry
Autor Robby Hartmann, 07.05.2010
Přečteno 583x
Tipy 3
Poslední tipující: gembo, Ejí, m-maybe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí