Kolikrát ještě

Kolikrát ještě

Anotace: ... i po 15 letech

Kolikrát ještě budu hladit kůži
jak trny na růži
Kolikrát ještě usnu
a probudím se sama
Kolikrát nenajdu v cizích očích
co ve tvých hledám
Kolikrát ještě musím jenom snít
Kolikrát tě můžu jenom chtít
Kolikrát ještě se setkám
jen s tvým obrazem ne s tebou
Kolikrát poznám jak prázdný oči zebou
kolikrát skončím prudkým nárazem
a po něm zas nebude nic
kolikrát se budu trápit víc a víc
Kolikrát ještě budu cítit
jak po tobě toužím
Kolikrát si přiznám že jen kroužím
kolem tebe
Kolikrát ještě se vzbudím
někde jinde než bych chtěla
Kolikrát si budu přát abych zapomněla
Kolikrát ještě budu nenávidět
a přitom nevidět jak souhlasím
Kolikrát řeknu nevím
o čem dobře vím
Kolikrát si budu myslet že zapomínám
na to co mi vzpomínka na tebe
stále připomíná
Kolikrát se budu propadat když nechci
Kolikrát budu chtít vypadat že chci
Kolikrát ještě budu zpívat
když mě neslyšíš
Kolikrát budu skrývat co stejně necítíš
Kolikrát si cestu k tobě zkrátím
Kolikrát se právě proto ztratím
Kolikrát se budu smát
když mám v očích slzy
Kolikrát budu vědět že je stále ještě
příliš brzy
Kolikrát ještě budu psát a mluvit
kolikrát ty budeš mlčet
a marně lovit
Kolikrát ještě budu usínat sama
kolikrát se nechám zklamat
Kolikrát tě budu tiše volat
kolikrát budu křičet
Kolikrát budu umírat a stále žít
kolikrát mě bude každý mít
Kolikrát se budu hnát a spěchat
kolikrát se mi ztratíš
Kolikrát se ještě nevrátíš
tak jako ses nikdy nevrátil
Kolikrát si budu hrát tak jako malá
kolikrát zůstanu nevyspalá ze svých snů
Kolikrát se budu bát dnů
víc než nocí
Jak dlouho budeš mě mít ve své moci
Kolikrát budu každého klamat
kolikrát jim budu dávat
Kolikrát budu jen čekat
kolikrát budou mí oči těkat
po tvářích a jen tebe hledat
Kolikrát ještě...
Autor bublinka77, 07.05.2010
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí