Vzduch

Vzduch

Anotace: Můj smysl

Pomaličku padám,padám volným pádem.Letím a tak nádherně se snáším k zemi.Je tu tak bláznivě krásně,je tu užasně a kolem mě jen modro,sem tam mráček plný slziček,sem tak bouře plná zlobi,vítr plný naděje,snad všechno odvane..Snad srdce mé už nebude zlé,snad oči plné slz už nebudou Tvé,snad poletím,snad nedopadnu.Chci tě najít v tom obrovském prostranství,chci tě obejmout,chci tě zlibat kousek po kousku,chci v Tvém srdci být,chci U tebe být,nechci tě nikdy zbít,nechci tě zabít.Lásko..
Autor SAP, 07.05.2010
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc zajímavé,čet jsem je od začatku,ST a několikrat,hlavně to projení laska,život,smrt,nosná temata,a skvělá dílka.

20.06.2010 17:36:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí