Trasformazione

Trasformazione

Anotace: ..

Nechci tady být,
na Tebe se dívat,
vědět že budeš o jiné snít,
a její rty líbat..

Vím, můžu za to já,
avšak teďka mě to mrzí!!
Už nikdy nebudu taková,
teď je můj cit doopravdy ryzí!!
Autor FinePartita, 07.05.2010
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: gembo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí