Až ledy rozsvítí svá ústa...

Až ledy rozsvítí svá ústa...

Anotace: Věnováno Sarcasovi

Až ledy rozsvítí svá ústa písní jarní,
na temeni skal budu stát a řvát,
že jako nebe tě tíhou svou k poduškám přitlačím,
z horkých žil tvých planých dnů budu sát.
Plíce tvé vezmu a nechám je vykvést,
z očí narcisy upletu.
Vlasy do trávy rozhodím.
Pak vzlétnu v obláčku páry
a na tvé rty se vyprším.
Autor Temnarka, 08.05.2010
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, rezina, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké.

Pak vzlétnu v obláčku páry
a na tvé rty se vyprším.

26.06.2010 18:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí