Vzpomínám (rapový text)

Vzpomínám (rapový text)

Anotace: Rapový text o seznámení a pocitech věnovaný Fipince

Vzpomínám na to,

kdy jsem tě potkal.

Technicky vzato,

jak náš vztah počal.



Když jsem tě uviděl

na tom koncertě.

Asi jsem necivěl

zrovna decentně.



Jinak to nešlo,

bylo to nádherný.

Kéž by to vyšlo,

bylo to vzájemný.



Pak jsem ti napsal

číslo na ruku.

Tajně doufal,

že pujdeš mi po krku.



Jak jsem doufal

se i stalo.

Sms dostal,

tohle v ní stálo.



Ahojky to jsem já

upíří Miška.

Jen ti chci oplatit

to dávání čísla.



Přišli další,

mi dva si dali sraz.

Vyslík tě do plavek,

na záda psal ti vzkaz.



Jsi moje vílá,

nejhezčí z nejhezčích.

Chytrá a milá,

kvalit těch nejlepších.



V tebe mám víru

dodáváš sílu.

Přímo na žílu,

z té já žiju.



Jsem v opojení

je mi krásně.

O našem propojení

skládám básně.



Občas se rýmují

Občas ne.

Avšak vyjadřují,

O co mi jde.



Jde mi o to,

Jak mám tě rád.

Právě proto

Chci sit tě brat.





Na Rivcu byli,

o sobě snili.

Spolu plavali,

Po sobě koukali.



Ve vodě machroval

před krásnou slečnou.

Jen abych zaujal,

stala se vděčnou.



Přijala pozvání

do čajky modré.

Na pokec poznání,

bylo to dobré.



Vlasy rozpustila,

rukou je projela

potom promluvila,

kéž by mě vojela.



Hned další den,

jsme se viděli.

Do lesa šli,

krásně se líbali.



Byly to překrásný

slaďoučký rtíky,

polibky hedvábný

s příchutí žvýky.



Zůstali v objetí,

nabrali sílu.

Krásné to prokletí

v tebe mám víru.



Jsi moje vílá,

nejhezčí z nejhezčích.

Chytrá a milá,

kvalit těch nejlepších.



V tebe mám víru

dodáváš sílu.

Přímo na žílu,

z té já žiju.



Jsem v opojení

je mi krásně.

O našem propojení

skládám básně.



Občas se rýmují

Občas ne.

Avšak vyjadřují,

O co mi jde.



Ty umíš potěšit

svůj názor říct.

Problémy vyřešit

vyjít mi vstřic.





Jsi prostě úžasná,

patříme k sobě.

Slečna jsi překrásná,

už ho mám v Tobě.



Jsi fakt kouzelná,

plníš má přání.

Prosím zůstaň

na vždy mou paní.



Budeme spolu žít,

budem si užívat.

Ty horší chvíle

Společně přežívat.



Zažívat chvíle

Plné úsměvů.

Budou to míle

Vášnivých projevů.



Projevů o lásce,

kterou cítíme.

Projevů o tom,

Jak se vidíme.



Já tebe vidím

tůze nádhernou.

Vzrušením šílím,

Stojíš-li přede mnou.



To není vše,

Sympatie máš.

O to mi jde,

Proto mě znáš.



Jsi moje víla,

Nejhezčí z nejhezčích.

Chytrá a milá,

Kvalit těch nejlepších.



Proto Tě zbožňuji,

Chci tě tu mít.

Strašně tě miluji,

Chci s Tebou žít.
Autor qwert, 09.05.2010
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jelikož je rap mým koníčkem pro ouška,tak dávám tip,ale jako básničku bych to nepojala :)

09.05.2010 22:49:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí