Báseň, napsaná ve zvláštním stavu...

Báseň, napsaná ve zvláštním stavu...

Anotace: Jka už říká tytulek, je to napsané v opravdu zatím pro mě zvláštním stavu. Ten konec je pokažený, vím to, ale i tka to patří k básnia já to nehodlám mazat, upravovat či cokoli jiného.

Když se Ti do očí podívám
a vidím to tam napsané,
celá zčervenám.
Ale i tak je to krásné...

Někdy se tak usmíváš,
až já musím také.
Někdy se mě dotýkáš,
asi v té chvíli cítím to samé...

Když ti na rameno ruku položím,
cítím,
jak Tě celého rozpálím.
Já nad Tvím dotekem zas sílím.

Když mně obejmeš,
zničeho nic.
Jak mně k sobě přitiskneš,
nechci nic víc.

Nechci nic víc,
než být u Tebe
Necítím nic,
snad jen Tebe.

Vím co cítíš
nebo aspon tuším.
Vím, jak o mně muvíš,
nebo to aspon slyším.

Možná někdy,
určitě jednou...
Budeme navěky.
budem spolu i vadnout.

Nevím, jestli teď,
nebo až za milión let.
Ale věř, že se tomu jednou,
nebudem moct vyhnout.

Ta nálada zas mizí,
ničí ji mé psaní.
Škoda..
I dobře...
Že ji ničí,
přeci jen, není ničí.
Nemohu si ji nechat jen pro sebe,
asi ji dostávám od Tebe.

Tak jen nakonec,
abych to ukončila.
Vám všem, zdarec.
Ten konec sem spackala.
Autor Eliverta, 09.05.2010
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš to, co cítíš a to je hezké...piš dál a bude to lepší a lepší..držím palce.

09.05.2010 20:28:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí