Nejsem na prvním místě

Nejsem na prvním místě

Anotace: Když se vztah rozsype na tisíc kousků, tak už ho nikdo neslepí...

Život je souboj Davida a Goliáše,
je ti strašně,
když nemáš ani groše,

Ale není to tak zlé,
jako být sám
když ti je hrozně.
Já to znám,
denně to prožívám.
Samotou umírám
a z vlastního pekla
se na tebe dívám.
Nechoď sem dolů,
ty patříš do nebe, nahoru.
Jsi anděl, co má křídla,
v tom je tvá síla.
Neber na sebe černou,
máš ráda fialovou,
kouzelnou

Jsi spása mého světa,
na hřišti nejvyšší meta.
Jsi mým srdcem a mou duší,
když jsem s tebou, opět mi buší…
Jak bys chtěla pomoct mi v nicotě,
když k životu ztratil jsem opratě.
Srdce mi umřelo v temnotě
A duše je uzmuta do pekel.
Proklatě!

Jak mi chceš, hloupá, pomoci
Když už nejsem
na prvním místě v tvém srdci.
Mě už pomoct nedokážeš. nesmíš, nemůžeš…
Autor gembo, 10.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: C.alwen, Majdalénka, aniger, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím a vím...děkuju Ti,toho co jsi napsal si opravdu vážím...vždy mě to rozbrečí i za mnoho let...

13.06.2011 22:10:00 | Annwicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí