Ty ...a Já

Ty ...a Já

Anotace: ...doufám

Vzpomínám na sladkou (ne)vinnost
kdy nás najednou nic netrápilo
kdy nám všechno ostatní připadalo
bezvýznamný

Modrá hladina odrážela touhu
která se zadrhávala
mezi oblázky
a hvězdy si šeptaly naše tajemství

Měsíc nás schoval pod
svá temná křídla
a dal nám na chvíli
šanci,
která se utopila ve lžičce zodpovědnosti
a v moři svědomí

Zbyla jen sůl v očích
a... TY a JÁ
Autor makretka, 10.05.2010
Přečteno 475x
Tipy 10
Poslední tipující: Robin Marnolli, jedam, Metcheque, Morgenstern, betmen71, Patrik Mališ, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi líbí.RM.

10.12.2012 12:46:56 | Robin Marnolli

Hezké

25.05.2010 22:29:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí