Peklo

Peklo

Anotace: Když už peklo, tak takové, ve kterém všechno skončí...

Černota pekel a rudá zář ohňů,
ďábel mi nastražil, past v jednom lomu,
zkřížil mi cestu a život vzal,
mé srdce já Tobě, já Tobě dal.

Vzal si mou duši a v pekle smažil,
já úpěl bolestí, svíjel se v křeči,
myslel jsem na Tebe, na Tvoje úsměvy,
chtěl jsem být u Tebe, u Tebe navždy.

Peklo mi připadá, jako můj domov,
jsem na něj zvyklý, bolest mi nevadí,
svět už mi nechybí, bývám tam sám,
teď žiju v utrpení, však vzpomínky mám.

Sžírá mě plamen a tělo hoří,
má duše kvílí, po Tobě touží,
však tohle musím snést, já si to zasloužím,
mé srdce stále máš, já už ho nechci.
Autor štěky, 10.05.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Žqáry, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí