včera, dnes a zítra

včera, dnes a zítra

Anotace: ....

v odlescích tvých očí
spatřuju
všechny ty včerejšky
jež zmizely v běhu nových dnů
ráda v nich vidím slunce,
květiny všech našich snů
vzpomínky jež se nestaly
a přesto jsou
mé představy
o všech zítřcích
o kterých jsme mluvili
kdysi
a je to jak včera
jak dnes a zítra
kdy já byla zcela
tebou pohlcená
a ty pohlcen mnou


.
Autor Andee, 11.05.2010
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sima, aniger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky vyjádřené...ST

11.05.2010 20:55:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí