Danečkovi k přemýšlení

Danečkovi k přemýšlení

Anotace: je mi smutno.

Nechci zlato
nechci šperky
nechci drahé kamení
nechci auto
nechci kérky
nechci velké slavení
Neřekl už Jarek Vrchlický
za trochu lásky šel bych světa kraj
za trochu lásky složím baladu
za trochu lásky sklopím oči
za trochu lásky chodník pokladu
za trochu lásky budu kočí
Jako by mi někdo něco bral
bolí mě plíce
jako by mi někdo něco bral
aha, to je mé srdce.
Autor Margaritta Nunwier, 11.05.2010
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí