Snad teď...

Snad teď...

Anotace: ||  ||

Tím že řeknu pár vět,
které nejsou zrovna top,
nemůžu to předem vědět,
že u tebe to znamená stop.

Pokud to tak vidíš,
pokud to tak cítíš,
já se přizpůsobím,
já prostě zmizím.

Snad se za ty slova jen schováváš,
mně tím ale do srdce bodáváš.
Vím že to prachu se lehce bodá,
ale proč zas a znova?

Nemám sílu odpovídat,
porad něco napovídat.
Ber to jako holí fakt,
mam tě moc rád.

Pokud něco nechápeš,
neřeš ono se to ukáže.
Dej tomu taky čas,
neřeš pořád jen nás.

Chtěl bych abys spoustů věcí věděla,
Chtěl bych abys mí hlavy viděla.
Jenže pokud se to stane,
nůž do srdce ti přistane.

Tenhle nůž není o citech,
tenhle nůž je o lidech.
Tohle ostří já neztupím,
To raději odstoupím.
Autor Jelitko, 12.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí