Láska

Láska

Anotace: Láska.. Láska?

Láska..
Kde se bere a kde praská?
kam se ztrácí a kde čeká?
v nouzi v tísni na člověka

Láska..
ten pocit radosti a štěstí
Láska?
ten pocit smutknu a strastí
láska..
ranní pohlazení a rána pěstí

Láska..
překonává nemožné i možné
chodí až za hranice možností
láska a bolest pocity tak totožné
že dosahují mnoha hodností..


Láska je krásná ale i bolí
láska je slat a nádherně voní
Je to touha a radost
je to zloba a laskavost

láska odpouští a zanechává
ona připouští a rozum dává
Ona je naděje i smutek
Je to moje naděje
a já jí utek :(
Autor Myšááák, 12.05.2010
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí