Barikády citů

Barikády citů

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Dvě věty,

napsány na polštářích,

nebyly otázkou ani odpovědí.

Napsal je,

neznámý baron Frank Sontag,

ale vedou se různé řeči,

a intuitivní rozhlas

hlásí:

"Na barikády citů,

řeky a moře se spojují,

a nepřejte si,

ať se odďělí.



Dávejte pozor,

Hniloba se válí všude.

Zavřete brány.

Zhasněte lampy.

A čekejte,

až přijde,

Legie milenců,

milióny let."



Barikádník,

dává povel

"Nestřílejte".
Autor Jan Václav Znojemský, 12.05.2010
Přečteno 263x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí