Lásko

Lásko

Anotace: ...

Oddal jsem se tobě
a znepřístupnil jiným,
holkám se kterýma jsem mohl být.
Než-li scházet se s něma
a myslet jen na tebe
to radši v naději
budu sám žít.

Přátelé už od dětství,
známe se fakt dlouze
kdykoliv jsem s tebou
oddávám se touze.
Každý člověk má svůj osud
sen i dětské přání
tím mím je
aby byla jsi mi k mání.

Abych ráno když se probudím
měl Tě vedle sebe
abych svojí lásku vkládal
stále jenom v tebe.

Natáhni ke mě ruce
a já otevřu tvé dlaně
dám Ti do nich city,
tak podívej se na ně.

Nejsou z kusů ledu
vždyť to sama vidíš,
je to pěkný pocit
ten který teď cítíš?

Ta láska ve mě dřímá,
musím Ti ji dát
vždyť byl by přece hřích
když nesměl bych ji dát...

Tobě.
Autor Pučik, 12.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí