Pochopím někdy???

Pochopím někdy???

Anotace: velký zmatek..

Ubližuješ - zraňuješ
chápu i těžko nepochopitelné,
ale Tebe,
Tebe pochopit nedokážu..

Ptáš se proč?
Hledej ve svých slovíčkách..
Pak třeba pochopíš -
pro mě tolik nepochopitelné..
Autor lucajda89, 12.05.2010
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí