Nový hudební nástroj

Nový hudební nástroj

Anotace: Chyba... Chybí anotace..

Jsi virtuoz,
umělec bláznivý
/s úžasným úsměvem/

Tvá hříčka jemná,
Tvé dotyky,
šílená hra na city..

Jsi básníkem mého srdce
/které puká/

Verše skládané,
po tmě
na ubrousky.
Slzy setřené
Tvými prázdnými slovy...

Jsi slunce, které mrazí,
svými paprsky se zabodává
ke kořenům nenávisti...
/přitom by mohlo líbezně hladit po tvářích/

Jsi úžasný hudebník,
ve hře na city...

/Pár strun prasklo,
jdeme dál..
Jdeš...
Tak proč nemůžu já?/

Jsi virtuoz,
umělec bláznivý
a já...
zahozená lyra
bez Tebe blázním...



/Dýchám, abych viděla
intimitu dávných,
pohledů Tvých/
Autor Sajurii, 12.05.2010
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí