Ruská ruleta

Ruská ruleta

Anotace: Každý má slabé chvilky

Nechci myslet na to co bude.
Hraju ruletu se svým osudem.

….....................................................

Pět prázdných komor v šesté stříbrný náboj.
Vím, na tyhle hrátky máš svůj vlastní názor.

Roztáčím bubínek vzpomínám na tebe
po stisknutí spouště...CVAK... neumřu pro tebe.

Tak znovu vzpomínám u skleničky vodky
co všechno jsme prožili život zdál býti se krotký.

Teď se tu jen líbám s kovovou hlavní.
K ústám ji přikládám...CVAK...tak konečně padni.

Chtěl bych zas mít tě zde a líbat tvé tělo.
Místo toho sedím sám, mlčím víc než by se mělo.

To kola osudu se točí jak bubínek
Dám si kolt ke hlavě...CVAK...zas nezhasl plamínek.

Pořád tě zde vidím ty kočičí oči.
Když řeklas už nepřijdu, svět pro mě hned skončil.

Hraju si s náramkem co dostal jsem od tebe,
pak dám si zbraň ke hlavě...CVAK...asi nepujdu do nebe.

A stejně jsi nádherná, znáš své ženské zbraně.
Já vždyky jim podlehl, nenašel obranu na ně.

Stačí jen pomyslet co ve mně se skrývá.
Ruka zas pevná je...CVAK...tak a poslední zbývá.

Už vím že tě nespatřím na tomto světě
promiň mi všechno zlé , musím letět.

Zavírám oči zbraň přikládám ke spánku.
Lechtá jak tvé vlasy co voní po heřmánku.
Autor Eru Alonnar, 12.05.2010
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, deleite, Dygi, carodejka, CULIKATÁ, hauskaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí