Zátiší

Zátiší

Anotace: pro nás...

V Zátiší Paříže,
stojí spolu v zákoutí.
Drží se za ruce, líbají a přejí si,
ničím, nikdy nebýt rušeni.

Život je pomíjivý
i oni to vědí.
Proto své lásce se oddávají.
A ona je nadnáší, jak na křídlech motýlích.

Všecko krásné jednou končí.
A tak i v podchodu,
kde ti dva spolu stáli
začlo se to hemžit chodci,
kteří vyplašili motýli.
Autor Lucie Tee, 13.05.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí