A ty?

A ty?

Anotace: Šlo to tak snadno, t ovšechno říct a on? On na to ... nic

Poslední dobou, jen přemýšlím o nás obou.
Co špatně jsem udělala, jak moc jsem co podělala.

Jak chybí mi Tě líbat a o dalším dnu s Tebou snívat.
Jak promarnila jsem možnost s Tebou se milovat a celé své tělo a srdce Ti darovat.
Jak moc teď chtěla bych Tvé pocity znát a celá se Ti bez překážek dát.
Věnovat Ti svůj čas a udělat něco pro Nás.

Že na práci toho teď máš moc a ztěží zvládáš přečkat noc - to vím.
Pomoci bych Ti se vším ráda chtěla, a měli bychom ten pocit, že Ty bys měl mne a já Tebe měla.
Hezky pomaličku, klidně když budeš chtít potají, otevřít Ti svou dušičku a dát Ti jí.

Nejsem čubka, jak o ženách tvrdíš, možná trošku blbka, ale Ty mi poradíš.
Nikdy bych tě nezradila, ikdyž vím ,že často jsem Tě dost prudila.

Vím co je milovat, vím, že je to celá se Ti darovat a nejen to.
Ale taky vím, že samota není snadnější než láska.
Tvá Trampota a Kráska.

Snad ještě můžeš nad tím přemýšlet, a říct mi k tomu pár svých vlastních vět.
Autor dracekklarka, 13.05.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí