Jen jeden den s Tebou je pro mě tisíc dnů.

Jen jeden den s Tebou je pro mě tisíc dnů.

Anotace: děkuji náhodám, za to, že tě mám...

Kytici růží za dveřma mám,
kartička v ní, ať lásku Ti dám!

Tolik nečekaných náhod, tolik zvláštních cest,
Tebou se lásko voňavá, životem nechám vést!

Toužím jediného věrně milovat,
Toužím už nikdy neplakat!

Stači jen malý náznak a hlavu z Tebe ztrácím.
Lásku, něhu, sny i touhu ráda Ti vracím!

Mně ke štesti naprosto stači,
vědět, že Tvé srdce s mým stejně kráčí!

Zkus zapomenout na všechno zlé,
i když cítíš, že to bude nestálé!

Jen jeden den s Tebou je pro mě tisíc dnů.
Jen jeden sen s Tebou je pro mě tisíc snů.

Když jsi při mě, pojď a drž mé v náruči!
Ve Tvých rukou cítim se v naprostém bezpečí!

Mám štestí, protože Tě lásko mám!
Děkuju náhodam za to, že Tě znám.
Autor Labanda, 13.05.2010
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, zelená víla, střelkyně1, labuť, CULIKATÁ, Zorenka Ježková, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemná, dej svému milému ji přečíst, tqaky to někdy dělám a je to prima :)

31.05.2010 06:53:00 | BARBYE

pěkně napsáno..

16.05.2010 19:30:00 | zelená víla

Moc,moc Ti to Culík přeje,potřebuješ druhé srdíčko a zrovna Ty si láskyplnou náruč skutečně zasloužíš!

14.05.2010 06:58:00 | CULIKATÁ

A to je moc dobře,že ta láska je a že je ke komu se přitulit!

14.05.2010 03:43:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí