Nešťastná láska.

Nešťastná láska.

Anotace: ..

zpívat si tiše do bubnovaní deště..
já slyším tvůj horký dech, co chce ještě..
koukat se přes řasu, snad ten velký mrak setřesu...
kdy už vysvitne slunce mé, až ptáci nad mraky vzlétnou..
pak otočím se ke tvé duši, tam, kde ruce mé se střetnou..
tvé rty se nebrání polibkům, něžným jak pavučina,
po zádech běhá mráz je to příjemná zima...
uleháš do snů v mém objetí, je to láska, je to naše prokletí...
Autor Lindule, 14.05.2010
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí