Kousky lásky...

Kousky lásky...

Anotace: Kousky lásky co mi dáš, ve mě krásně ukládáš...

Chtěla jsem víc, než mám,
někoho, komu svou lásku dám!

Na lásku už nevěřím, teď jí cítím,
láska je mým životním kvítím.

Teď už nejsem sama a Ty sám,
jsi jediný, komu svou lásku dám!

Ty máš mě a já mám Tebe,
stejně jako slunce má své nebe.

Kousky lásky ve mě ukládáš,
jsou to ty chvíle co mi dáš.

Cítím lásko blízkost Tvou,
miluji Tě a ne jen náhodou!

Já mám štěstí, že poboku Tě mám,
teď Ti něco povím a Ty pochopíš sám.

Žádnejch z mých dnů bez Tebe nic neznamená,
vedle Tebe cítím se já spokojená!

Jsem kousek Tvého já,
jsem blízká i Tvá vzdálená.

Jsem jedna z Tvých cest,
tak nech se mnou vést.
Autor Labanda, 14.05.2010
Přečteno 416x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, PANGÁSIUS, Zorenka Ježková, ilona, zelená víla, Psavec, Mbonita, hašlerka, Bíša, Kubino 2, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No,je to úžasné vyznání,které umíš jenom Ty:)))

18.05.2010 16:46:00 | ilona

láska je krásná, v jakékoli podobě..

16.05.2010 19:29:00 | zelená víla

Je to krásné vyznání...jde ze srdce a je upřímné!:)

15.05.2010 20:55:00 | střelkyně1

Láska je slunce,
které svítí,
láska je louka plná kvítí,
láska je nebe,
které po tváři nás hladí,
láska je cit,
který ti nevadí..

15.05.2010 14:01:00 | BARBYE

Jděte po ní stále spolu
sedávejte u jednoho stolu
vyhněte se všemu bolu:-))

15.05.2010 08:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí