XXX

XXX

Anotace: Nedokončené

Jeden večer s někym,
s kym mi bylo fajn.
teď mi zlato řekni,
proč to nešlo dál?

Neměli jsme se hádat,
neměli jsme to brát,
nesnášela jsem tě,
když nebylo a ty sis chtěl dát.
Autor Vampírka, 15.05.2010
Přečteno 312x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí