Kopretina

Kopretina

Anotace: x

kvetla bílá kopretina
podél trati do Kolína
kvetla na slunci

kdybychom se u té trati
za příkopem na souvrati
méně vrtěli,
mohla malá kopretina
odkvést s těma ostatníma
tuhle neděli

ale že jsi vilná děva
tak jsi nyní toho vina

že je v ...
Autor Rick, 15.05.2010
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Zorenka Ježková, hypertenze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí