Chybíš mi!

Chybíš mi!

Anotace: o mě a mojí velké lásce

Chybí mi tvoje doteky
Chybí mi tvoje polibky
Chybí mi tvoje tělo celé
Všechno na tobě je skvělé
Chybí mi to,co k tobě patří
Ty jsi to,co ke štěstí mi stačí
Myslela jsem,že jsi mě chtěl
Víš,že mou lásku jsi vždy měl
Jsme tu jen ty a já
Tak proč se mi znovu zdá
Že jsem ti už jen na obtíž
Co já si myslim,vůbec netušíš
Přijde mi,že se chceš pořád hádat
Vždyť už se mnou nechceš ani spávat
Plnim všechny tvoje přání
I když se mi občas zdají
Nesmyslná a hloupá
Autor 1982-JnU, 16.05.2010
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, BARBYE, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Někdy to tak bývá..

17.05.2010 06:06:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí