Proč?

Proč?

Anotace: ???

Řekls mi,že rád mě nemáš,
řekls mi,že lituješ,že mě znáš.
Ty mě nenávidíš,
já tě miluju,
ty mnou opovrhuješ,
já tě zbožňuju.
Chtěla bych zas šťastná být,
chtěla bych tvou lásku mít.
Ležíš vedle mě a na mě hledíš,
už nelíbím se ti.I v tom je ta potíž.
Pořád tě miluju,
s tebou chci žít,
o moji lásku s tebou se podělit.
Láska je krásná věc,
když ji máš komu dát,
láska je krásná věc,
vždyť ty to taky musíš znát.
Autor 1982-JnU, 16.05.2010
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je krásná, však zpátky dávat je už vzácná..

17.05.2010 06:08:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí