Na-há

Na-há

Anotace: ...

Stojím před Tebou na-há
Na jméno se nikdy neptej
Jsem ve Tvé kůži zrádná
jen mám takový dojem...

Dívej se a neříkej nic
Víc Ti dovolit nesmím
Zastav v sobě chtíč a
vejdi prosím dovnitř...

Nabídni mi jen co opravdu
žádám.Nechtěj se milovat
hned.Vidíš že jsem na-há...


Drž se zpátky od mého těla
a neříkej mi nic.Nemohu Ti
patřit celá,tak na co čekáš
jdi pryč...


Jsem na-há nic víc...
Autor Kett, 17.05.2010
Přečteno 412x
Tipy 16
Poslední tipující: Chico1, Bíša, betmen71, Linzerka, Psavec, Vanilková Ninja, labuť, CULIKATÁ, CORONATION, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na-há ne-há :) hezká Kačenko

17.05.2010 22:47:00 | Chico1

Někdy mám stejné trápení, ale říkej to své druhé půlce

17.05.2010 06:05:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí