Poloodpovědi

Poloodpovědi

Anotace: Někdy je lepší na některé otázky neznat odpověď...Ale člověka to stejně trápí, nejhorší je, když víte, že když se budete moc ptát a naléhat, můžete toho člověka ztratit...Ztratit toho, koho milujete. A to nechce nikdo z nás...(napsána 16.5.2010)

Ptám se ptám
a v odpověď přicházejí
poloodpovědi
řekni, kdo zahnal tě
do temných mraků šedi?

Co pro tebe znamenám
já vědět bych chtěla
proč občas se mi plakat chce
když splývají naše těla.

Jsem děvkou, mazlíčkem
milenkou, která
ztrácí víc, než by asi chtěla.

Když na odpovědi
polopravda
je odpovědí.

Jsi lhář a život
tvůj postaven je
na komplikované houpačce.

Jsem naivní a vhod je mi
když ublížíš mi
jako hračce.

Nejsem předurčená pro
šťastné lásky pod třešněmi
mně patří peklo
se zavátými závějemi.

Někdy je lepší
nechtět pravdu znát
nechtět slyšet
že má tě rád
když chce si
jenom hrát.

Jak dlouho ještě
budou mi stačit
poloodpovědi...
Jen ti kdo nikdy
zakázané ovoce
nechutnali
to vědí...
Autor mauvais-ange, 17.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Kokonut, JohnyD., CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí