Pro mé chlapce

Pro mé chlapce

Anotace: Je to peklo, je to boj.

Jsi muj vysněný sen,
chci s tebou být každý den.
Myšlenky v hlavě se mi točí,
všude vidím tvé krásné oči.
Myslím na nás ve dne v noci,
nomohu být ve tvé moci.
Jsi jak jarní vánek,
zkrášlil jsi muj spánek.
Chybý nám jen jeden krok,
bude to míň jak rok?
V srdci tě neustále mám,
ale kdy ti lásku svou dám?
V srdci ještě jednoho mám,
kterého vybrat si mám?
Láska je krásná,
láska je žal.
Miluji oba a nevím jak dál.
Autor agent006, 17.05.2010
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí